Glæder du dig også? Det gør vi!! 

Søndag 3/10 kl. 11.00 på TORVET 

Vores lille hyggelige byløb genopstår i 2021. Ruten er den klassiske rundstrækning på ca. 700 m kendt som ”Borumrunden”, og oplægget er igen, at alle er aktive i 30 minutter. Alle former for intensitet og transport er velkomne: Løbehjul, løbesko, løbecykler og barnevogne for blot at nævne nogle. Sidst så vi aldeles kreative løsninger. Vil du være aktiv er der plads! 

Vi starter med lidt opvarmning, og kort efter skydes løbet i gang. 

Efterfølgende sælges der grillede pølser, øl, sodavand og kaffe. 

Undervejs vil der være fantastiske depoter med helt særlige og styrkende forfriskninger, der muliggør 30 minutters aktivitet for selv de af jer, der tænker det umuligt.. Jojo – det er i Borum at drømme bliver til virkelighed, at grænserne for menneskelig udfoldelse flyttes til nye højder.

VI HÅBER AT SE JER ALLE TIL EN HYGGELIG FÆLLES AKTIV DAG

Mvh Friluftsudvalget