Borgerforeningen,  Forsamlingshus

En god eftermiddag

Borgerforeningen og Forsamlingshusets bestyrelser vil gerne sige tak for en god eftermiddag i Borum Forsamlingshus i går, søndag 4. november.

Formålet med mødet var, at alle os Borumborgere kunne komme med indspark til, hvordan Forsamlingshuset bedst kan bruges fremover – det affødte en lang række af gode idéer, som undervejs grupperede sig i 4 emner:
1. Organisering/struktur
2. Aktiviteter
3. Børn og Unge
4. Indretning

Den gennemgående ånd i mødet var, at Borgerforeningen og Forsamlingshuset er os alle sammen. Det betyder, at hvor der er vilje er der vej – der er ingen organisering eller strukturer, som vi ikke i fællesskab kan ændre, hvis det er til det fælles bedste, der er ingen aktiviteteter, der er for store eller for små, hvis byens borgere har energi til at sætte dem i søen, der er masser af børn og unge i Borum og de er en lige så stor del af Borgerforeningen og Forsamlingshuset som os andre, og endelig så kan Forsamlinghuset indrettes på en ny måde, hvis borgerne ønsker andre anvendelsesmuligheder.

Med andre ord – udviklingsperspektiverne er mange og der er energi i Borum:-)

Bestyrelserne sætter sig nu sammen og vil gennemgå de mange gode ideer. Vi kommer tilbage med et udspil og et opfølgende møde i det nye år

Fra Facebook:  Magnus Korsgaard Nielsen, nov. 2018