Cykelsti

Nu nærmer vi os målstregen

“Borumvej (Langelinie) var på byrådsmøde i Århus i går. Der er stadig stor sympati for S-forslaget om at finde de “peanuts”, som 2,7 km. cykelsti koster, sammen med de 140 millioner kroner, der allerede er afsat til at udvide Viborgvej til fire spor. Dog vedtog byrådet på embedsmændenes anbefaling, at disse penge ikke skal disponeres endnu. Vi er altså ikke i mål endnu, selv om alle partier undtagen ét (SF) har erklæret sig positive over for at gøre noget effektivt ved trafiksikkerheden på Borumvej.”
facebook gruppen “Borumvej”, 21.juni 2018

Facebook Gruppen “Borumvej”

“Her kommer den bedste nyhed i Borums nyere historie: Cykelsti langs Borumvej ligner en realitet 
På onsdag er der byrådsmøde i Århus. Punkt 16 på dagsordenen lyser op. Socialdemokratiet stiller her et helt konkret forslag om, at Borumvej får cykelsti, og at det sker samtidig med Viborgvejs udvidelse til fire spor.
“Vi ønsker at bakke op omkring fællesrådets ønske med dette forslag”, står der i forslaget fra den socialdemokratiske byrådsgruppe.
Hermed er der pludselig politisk flertal – endda stort flertal – for at få gjort noget ved trafiksikkerheden på Borumvej. Vi har sammen med Herskind-Skivholme og andre gode kræfter kæmpet for dette siden 1989. Flere gange har vi mærket kraftige pust af medvind. Nu er det lige før, vi slet ikke behøver at træde  TAK til alle medvirkende.
I mellemtiden: Pas på derude. Den vej er livsfarlig.”
Peter Poulsen, facebook den 30.april 2018