Borum-by.dk

Affaldsindsamling i Borum og omegn

Lørdag den 17. april 2021 kl. 10.30 – Gratis  · Torvet ved Genforeningsstenen

Friluftsudvalget under Borum Borgerforening inviterer hermed til deltagelse i Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling.
Vi går i og omkring Borum og slutter fælles på torvet igen.

“Så er der kommet “affaldshapsere”, skraldeposer og ikke mindst øko Merrild Kaffe til lørdagens affaldsindsamling 🙂Solen har vist nok valgt at skinne kun for os, så setuppet er perfekt og det bliver ganske sikkert også hyggeligt ☀️☀️ Og beskidt.”

PRAKTISK: Ingen handsker i affaldskittet i år, så medbring selv ved behov. Tag også en kop med til kaffen og al jeres disciplin og kunnen inden for Coronarestriktioner, så vi ikke giver anledning til andet end smil og anerkendelse.

Håber mange vil være med til at gøre vores fælles omgivelser klar til udendørssæsonen 🙂
OBS: Arrangementet forløber selvsagt med stor opmærksomhed på de til den tid gældende COVID19-retningslinjer for organiserede udendørs arrangementer. DERFOR MÅ VI MAX SAMLES 50 OG TILMELDING ER NØDVENDIG.
Find i øvrigt flere detaljer om arrangementet samt retningslinjerne på hjemmesiderne nedenfor:https://www.affaldsindsamlingen.dk/https://kum.dk/aktuelt/covid-19/kulturlivet-under-covid-19